Publicerat: / Amandas inlägg

Du är lika ensam alla andra dagar som på Alla hjärtansdag

 
När inspirationen för bloggen ligger på botten och man möts av en gullig kommentar från en läsare när man loggar in.. Då känns det så mycket roligare att kika in och skriva här, tack <3
 
Hoppas ni hade en bra Alla hjärtansdag igår med människor/djur ni tycker om. Det hade jag. Spenderade några timmar ute i stallet så Hotten och Frida fick bli mina Alla hjärtansdag-dejter. Till skillnad från många andra på sociala medier så satt jag inte och grät och deppade över att vara singel på den här dagen. Tycker inte ett dugg synd om dom som gör det. Jesus alltså. Uppskatta er familj/vänner/djur och det ni har istället för att sitt och gråt över att du är "ensam". Ett förhållande betyder inte nödvändigtvis lycka. Inte heller betyder det att man är ensam om man inte har ett förhållande.
Jag är mer än nöjd med att spendera min dag i stallet med hästarna och ha en Alla hjärtansdag-fika med min bästa kompis. Kom ihåg att kärlek kommer i andra former än romantisk kärlek, och dessutom är du lika "ensam" alla andra dagar som den 14 februari så varför deppa just då? Just saying.
 
Idag tänkte jag nog tömköra Hotten igen. Vill låta honom vila ryggen några dagar i veckan. Han är dessutom så fin när han jobbar utan ryttare, när han väl gör det vill säga, haha. Han är ju ursäkternas konung den där killen... Ena stunden kliar det lite på ett framben, andra stunden blir han "rädd" för något som inte finns. Har han riktigt tur kommer det något som han faktiskt blir rädd för på riktigt.
 
Nu blir det teoriplugg en stund innan stallet. Vi höres!
 
Choklad och cola zero sittandes på ett fleecetäcke på det skitiga stallgolvet, väldigt fancy.
 
 
/Amanda
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)