Publicerat: / Fridas inlägg

Godmorgon

Godmorgon!


Har precis tagit en paus i pluggandet. Gick upp 7 i morse för att göra klart några uppgifter i fysiken och nu börjar jag bli klar. Förresten har det ÄNTLIGEN kommit lite snö!! Hoppas underlaget är bra idag så Ante får röra sig idag igen. Kvart över 10 ska jag möta Amanda så ska vi cykla till stallet iaf. 

Fick hem ett par ridstövlar igår förresten. Har tänkt på det så länge för jag tycker det är så himla fint. Har ju annars chaps i svart men inget slår ju riktiga ridstövlar ;) Hade dock önskat ett par bruna (som inte passar till en enda sadel, I know) men det fick bli som det blev. 
/ Frida
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)