Publicerat: / Amandas inlägg

Övernattning i spökhus

 
Kollade precis på Jocke och Jonnas senaste spökvideo när dom, med flera andra, försöker få kontakt med andar i ett hemsökt hus. Haha, kan säga att jag är megarädd just nu!! Jag älskar den typen av videor och allt som har med övernaturligt att göra, men jag blir ju så himla rädd bara. Tror verkligen stenhårt på ett liv efter döden och tror även på att det går att få kontakt med dom som dött. För er som precis som mig också älskar läskiga grejer kan jag verkligen rekommendera att se Jockes och Jonnas senaste spökjaktvideo där dom besöker Frammegården som ska vara en av Sveriges mest hemsökta platser. Dom får väldigt mycket kontakt med det paranormala i den här videon och en del sjuka grejer inträffar.
 
Samtidigt som jag blir helt galet rädd av att sitta och titta på detta helt själv i ett mörkt rum så blir jag också lite sugen på att själv göra samma sak. Att någon gång övernatta i ett hemsökt hus är något jag velat göra i många år. Troligtvis skulle jag vara så rädd att jag skulle bryta ihop och gråta om det hände något på riktigt, men det hade varit så häftigt att få uppleva något sådant.
Frågan är väl vem jag skulle lyckas få med mig bara, haha. Helst ska man väl ha med sig åtminstone en modig person också så inte alla sitter och skakar av rädsla i ett hörn. Borgvattnets prästgård var jag väldigt inne på att åka till för några år sedan och har läst en del om händelser och gårdens historia. Det är ett ställe jag absolut skulle vilja besöka någon gång i framtiden. Om det blir så någon gång lovar jag att det kommer upp film här!
 
Nu ska jag kolla på något mindre läskigt för att lugna mina nerver, haha. God natt!  
 
Borgvattnets prästgård.
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)