Publicerat: / Amandas inlägg

Två fina killar


Idag har jag ridit två hästar. Började med en uteritt på Divino i sällskap av Frida och Amour. Blev bara en skritt-tur men det var mysigt att rida ut på en trevlig häst med bästa vännen. Älskar sådan vardagslyx ❤️

Efter uteritten tog jag in min Hotten och gjorde i ordning honom för att rida lite på travbanan. Tyvärr hann det bli mörkt innan vi hann komma ut, men det kändes bra att sitta på hans rygg igen efter så lång tid. Minus att han var lite spänd och sprang omkring med huvudet uppe bland molnen typ och var väldigt lättdistraherad. Det är iofs inte särskilt konstigt om han är både spänd och stel efter att han stått så länge utan att göra något. Så han är ursäktad för idag åtminstone att han inte kunde göra annat än att springa rakt fram. Han var i alla fall pigg och glad, och protesterade inte det minsta trots att det är lite tråkigt att bara vända fram och tillbaka på en ända sträcka.
Ser fram emot att rida eller motionera honom på annat sätt imorgon igen. Jag har inte bestämt än om det blir tömkörning eller ridning. Oavsett så är det såå kul att äntligen kunna göra något annat än bara borsta och gosa!


/Amanda