Publicerat: / Amandas inlägg

Ouups, I did it again


"Det hände bara en gång.."
"Det betydde ingenting.."
"Jag var full.." Alla dessa ursäkter...

Well, det hände TVÅ gånger och jag tyckte det var minst lika kul även den här gången, och jag var inte ens full. Ja, ni har gissat rätt - Idag var jag otrogen ännu en gång. 
Stackars Hotten står där övergiven ute i hagen medan jag är och rider en annan häst. Shame on me.

Fick rida Divino ännu en gång och red ut tillsammans med Frida och Amour. Blev mest skritt och pyttelite trav. Eller ja, en hel del pass också, haha. Men det var inte med mening. Men både Divino och Amour faller lätt in i passgång. Trivs rätt så bra uppe på Divinos rygg. Det går tryggt och stabilt till, och han känns verkligen genomsnäll. Precis som det passar mig. 

Imorgon däremot hoppas jag på att kunna rida någonstans på min Hottepott också. Men det återstår att se hur pass mycket isen smält. 


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)