Publicerat: / Fridas inlägg

Ledig onsdag

Hej på er!

Längesen jag hade en lugn dag, men idag blev det faktiskt det på sätt å vis. Jag har kanske inte tagit det lugnt (för sånt sysslar inte jag med) men jag har åtminstone inte stressat omkring. Försöker nämligen ordna upp livet lite just nu, kliva ur sommarlovsbubblan en dag och ta beslut, planera och organisera för nästa termin. Beslutat mig för att ta deltidsjobbet på rusta, kommit på gymnasiearbetet samt startat den praktiska delen. Kollat in datum för teori med körkortet och fortsatt plugga lite på det. Sen tänkte jag se över kemislutprovet som vi inte hann med innan sommarlovet och kommer ha några veckor efter skolan börjar. Men vi får väl se hur mycket mer min hjärna orkar arbeta idag, den har ju liksom varit totalt avstängd nu i flera veckor. Är lååångt ifrån så effektiv som jag är när jag går i skolan. 

Nu tänkte jag snart ta en kort promenad för att köpa en (stor) almanacka. Tror livet kommer bli ett pussel igen om några veckor och då vill jag vara förberedd.

Dagens inköp av vegansk mat, nu ni blir jag vegan på obestämd tid. Ska nämligen skriva mitt gymnasiearbete om just det. 


Kram på er, Frida.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)