Publicerat: / Fridas inlägg

Räknar ner till en ledig helg

Onsdag idag. Den här veckan känns megalång och jag vill inget hellre än att den ska ta slut. Jobbar 12-21 hela veckan fram tills fredag, väldigt dålig tid för en morgonpigg person som håller på med hästar. Hinner inte åka till stallet innan så därför blir det så att vi åker dit på kvällen. 


I helgen dock är jag helt ledig och ska med till Örebrotravet på lördag och sen på kvällen ska jag på 18-års fest. Snart är det min tur förresten?! Så taggad, är ju näsan sist av alla i min kompiskrets så just räknar jag nästan dagarna tills jag fyller. Har nog inte hänt sen jag var typ 7 ;)


Bild från gårdagens barbackatur på finaste hästen <3


/ Frida
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)