Publicerat: / Amandas inlägg

Kvalitetstid med min Hottepott


Idag har det mest blivit stall och hästar för min del. Till och med två turer till stallet blev det. Men jag klagar absolut inte.
Red ut en sväng, bara jag och Hotten. Det var längesen vi var ute själva och det var så mysigt för han är mycket trevligare att rida ut på ensam. När det är andra hästar med hetsar han så om han kommer minsta lilla efter, och han kan inte heller gå först för då går det meeega-segt. Men när jag rider ut på honom själv är han sådär lagom pigg och glad, dessutom är det också väldigt trevligt att umgås bara vi två ibland. Missförstå mig inte, jag vill helst ha sällskap av Frida i stallet och när jag rider ut, men det är också ganska viktigt för min och Hottens relation att jag spenderar tid ensam med honom då och då. När jag rider ut med Frida blir det mer fokus på vad vi pratar om och inte lika mycket på själva ridningen och Hotten. 
När vi kom tillbaka från uteritten tog vi en liten busgalopp på gärdet som avslutning vilket ponnyn uppskattade, och sen en kort promenad när jag plockat av honom alla grejer. Riktigt mysig kvalitetstid med min fyrbenta vän ❤️

Åkte tillbaka en sväng på eftermiddagen för att fylla hönät och såklart klappa lite extra på Hotten också. Nu ska jag kolla Talang, så blir det en uteritt med Frida och Ante imorgon!


/Amanda 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)