Publicerat: / Amandas inlägg

Måndag igen


Nu är det måndag igen efter en bra helg. Sov hos pappa i fredags och vi har övningskört lite vilket blivit alldeles för sällan nu ett tag. Red ut med Frida i lördags, och igår fick Hotten vila. Antes och Hottens hagkompis Dunder kom även tillbaka efter en månad på inridning. Så nu är dom tre igen och det är rätt skönt när man bara ska ha en häst från hagen så den andra inte blir själv då. 
Hängde med Frida och tränade på kvällen också. Haha, Easyline killer hette passet som hon lurade med mig på. Bara namnet skrämde mig, och så var det en hel timme dessutom. Har lite träningsvärk nu kan jag säga, är ju inte direkt van vid att träna och så åker jag iväg och tränar en timmes pass vid namn "killer". Haha, herregud.. 

Alltså, vädret igår!! Kunde sitta i kortärmat ute i hagen och kolla på hästarna! Hur underbart är inte det?/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)