Publicerat: / Amandas inlägg

Min bucketlist 2017


Saker jag hoppas/ska göra år 2017:
• Åka till Portugal med Frida i 2 veckor.• Äntligen (!!) ta körkort.• Besöka ett medium. • Skaffa jobb. 


• Flytta hemifrån.


• Rida för en tränare igen.• Skriva klart första boken i en trilogi som jag håller på med. Vad som sker med materialet när jag skrivit klart vet jag inte än (beror på hur nöjd jag blir och vad andra tycker), men vore bara skönt att för en gångs skull avsluta det jag påbörjat att skriva.


• Sist, men inte minst, den viktigaste punkten av alla - Må bra och få en bättre självkänsla.


Ska verkligen försöka komma ihåg att titta tillbaka på den här listan i slutet av året också för att se vilka punkter jag kan checka i att jag uppfyllt. /Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)