Publicerat: / Amandas inlägg

Bantningsprojekt

 
Nu har jag startat projektet "Banta fet ponny innan den exploderar". Varje dag när jag kommer till stallet tar jag in Hotten det första jag gör, matar dom andra hästarna i hagen och tar ut Hotten igen det sista jag gör innan jag åker hem. Alternativt tar någon annan ut honom senare. Detta pga att han äter så förbannat mycket och jag vill gärna begränsa mängden mat en aning. Helt sjukt vad den där hästen älskar mat.
 
Förutom att svälta honom några timmar om dagen, så försöker jag motionera honom ordentligt varje dag. Även dagar då jag tänkt att det skulle passat bättre med vila för honom får han komma ut och åtminstone skritta. Som igår var vi ute i två timmar och bara skrittade. Idag däremot blev det lite mer fart, men ändå relativt lugnt. Vi red in på en skogsstig där vi inte varit tidigare och red lite vilse. Jag överlämnade ansvaret att hitta hem till Hotten och det klarade han bättre än mig som tur var. Jag lär dock ha cirka 300 myggbett nu... Myggor överallt i skogen ju. 
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)