Publicerat: / Amandas inlägg

Equiterapeft och löshoppning

 
Jag har haft en bra helg i vårvärmen! I fredags var det dags för equiterapeften för Hotten. Hon blev, precis som alla andra, förvånad över hans ålder. Får alltid höra att han är i så fint skick för sin ålder på tjugo år. 
Dock så betedde han sig inte riktigt som 20, då han stod och blåste luft som en tok när laserapparaten kom fram. Så laser fick vi strunta i, precis som förra gången. Haha, tönten <3
 
Sov hemma hos Veronica på fredagskvällen och grillade där. Dagen efter åkte vi på marknad och gick på stan. Trevligt, trevligt. 
Och så idag hängde jag med Lena och hennes Dunder på löshoppning. Han har inte riktigt fått in snitsen med hoppning ännu, men på slutet fick han till några riktigt fina språng. Så duktig, så!
 
Några dagar sedan när jag klädde ut Hotten till dressyrhäst när Frida skulle rida honom på banan. 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)