Publicerat: / Amandas inlägg

Något känns fel...

 
Idag fick jag sällskap av Frida i stallet igen efter två dagar. Alltid så mycket roligare när vi kan vara där tillsammans! 
Något som däremot inte var speciellt roligt idag var att rida. Hotten känns fortfarande stel i högervarvet. Jag tragglade runt och runt för att få det att släppa, men det sitter fast. Höll på att bli tokig när det inte gick som jag ville.. Jag satt som en hösäck och red värdelöst när jag egentligen hade behövt göra precis tvärtom för att hjälpa Hotten så mycket som möjligt.
Kände mig rätt uppgiven när jag hoppade av. Vet inte vad som är felet och det gör mig galen... 
Tog av sadeln och satte på tömkörningsgjorden istället för att se om det gick bättre att jobba honom utan ryttare. Det gick något bättre, eftersom jag inte gjorde något annat på ryggen idag än att stjälpa honom. Men fortfarande börjar han gärna galoppera istället för att trava i höger varv och är svår att ställa inåt i det varvet. Känns ju som att något är rätt galet när det är så...
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)